top of page

ERVARING | KWALITEIT | DIVERSITEIT

Engineering Sas van Gent bv werkt nauw samen met haar opdrachtgevers en kenmerkt zich door haar aantoonbare expertise en flexibiliteit.
De werkzaamheden omvatten onder andere onderhoud, renovatie, revisie, reparatie en nieuwbouw van uiteenlopend mechanisch materieel en diverse constructiewerken.
De uitvoering vindt plaats in onze eigen bedrijfshallen met behulp van vakkundig personeel en een modern machinepark.

Tevens verlenen wij full-time service op locatie bij onze industriële opdrachtgevers en voeren onze vakmensen in het veld diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit op basis van heldere service -agreements

Wij zijn gecertificeerd voor tal van werkzaamheden, beschikken over relevante laskwalificaties en leveren diensten en producten die voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. 

Verspaning Sas van Gent bv staat met haar expertise en flexibiliteit garant voor het produceren en reviseren van uiteenlopende constructies en onderdelen ten behoeve van de industriële en maritieme sector.
Verspaning Sas van Gent heeft in haar bestaan een brede expertise opgebouwd.
Van drukvat tot schroefas en van winchtrommel tot kraangiek.

Ons uitgebreide machinepark is onder andere ingericht voor het bewerken van onderdelen met grotere afmetingen (zie ‘Machinepark’)

 Toepassing Metaalunievoorwaarden bij dienstverlening

Op alle offertes, opdrachten, leveringen en werkzaamheden van Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent zijn uitsluitend de Metaalunievoorwaarden van toepassing. De toepasselijkheid van andere voorwaarden wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. De Metaalunievoorwaarden zijn te raadplegen via de volgende link:

Metaalunievoorwaarden (NL versie)

Metaalunievoorwaarden (EN version)

Toepassing inkoopvoorwaarden

Op alle inkopen van Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent zijn uitsluitend de inkoopvoorwaarden van Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent van toepassing. De toepasselijkheid van andere voorwaarden wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. De bedoelde inkoopvoorwaarden zijn te raadplegen via de volgende link:

Inkoopvoorwaarden

Privacy

Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent werken volgens een vaste procedure m.b.t. privacy. De privacyverklaring van Engineering Sas van Gent en Verspaning Sas van Gent is te raadplegen via de volgende link:

Privacyverklaring

Team
bottom of page